FONtevo COMmander 6000RX

90672

Νέο προϊόν

VoIP τηλεφωνικό κέντρο για μεσαίου και μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις
Η είσοδός σας σε έναν τέλεια δικτυωμένο κόσμο

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του συστήματος είναι προφανές. Χάρη στην πλήρως αρθρωτή σχεδίασή του υψηλής απόδοσης τηλεπικοινωνιακού μας συστήματος, προσαρμόζεται ατομικά στις ανάγκες σας, ανεξάρτητα πόσο αυτές θα αλλάξουν στα επόμενα χρόνια. Αυτό συμβαίνει γιατί ανεξάρτητα από την υποδομή στα δίκτυα της επιχείρισής σας, το σύστημα αυτό διαθέτει πάντα την ανάλογη τεχνολογία σύνδεσης. Ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού, και οι τρεις εκδόσεις του, μπορούν να φτάσουν έως και τα 38 κανάλια εξωτερικών γραμμών, και 64 έως 112 εσωτερικούς συνδρομητές. Δείτε και μόνοι σας πόσες και ποιες επιλογές σας ανοίγονται ξαφνικά!

More details

κοινή χρήση

Υποδοχές επεκτάσεων 15
Εξωτερικές θύρες S0 0 - 16
Εξωτερικά κανάλια VoIP 2 - 38
VoIP codecs εξωτερικών γραμμών G.711 (προαιρετικά: G.723.1, G.726, G.729, iLBC)
Εσωτερικές Θύρες S0/Up0 0 - 56
VoIP εσωτερικά 0 - 112
Αναλογικά εσωτερικά 0 - 64
Εσωτερικά κανάλια VoIP 2 - 64
VoIP codecs εσωτερικών γραμμών G.711 (προαιρετικά: G.723.1, G.726, G.729, iLBC)
Θυρίδες αυτόματου τηλεφωνητή 4 - 120
Κανάλια αυτόματου τηλεφωνητή 1 - 16
Θυρίδες fax 0 - 120
Κανάλια fax 0 - 16
Τάση λειτουργίας 230 V ± 10 %, 50 Hz
Κατανάλωση ελάχ. 7,1 W, μέγ. 230 W
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) 483 χιλ. x 227 χιλ. x 245 χιλ. (περ. 300 χιλ. μαζί με τα χερούλια)
Βάρος (χωρίς πλακέτες επέκτασης) περ. 5.400 γρ.

Κορυφαίες τηλεπικοινωνίες για κάθε είδους βιομηχανίες και επιχειρήσεις

Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας από το τηλεπικοινωνιακό σας σύστημα,η σειρά COMmander 6000 αποδεικνύεται μια ασφαλής για το μέλλον λύση, που είναι ανοιχτή σε κάθε επιλογή.

Τηλεφωνικό κέντρο

Η θέση εργασίας με τον υψηλότερο αριθμό εισερχόμενων κλήσεων καθορίζει και τις μέγιστες απαιτήσεις από ένα τηλεπικοινωνιακό σύστημα και τον αριθμό των εξυπηρετούμενων από αυτό θέσεων εργασίας. Θα πρέπει να είστε σε θέση να δεχτείτε πολλαπλές ταυτόχρονες κλήσεις και να τις συνδέσετε με το άνλογο προσωπικό στο κατάλληλο τμήμα. Με τη σειρά COMmander 6000 μπορούν να εξυπηρετήθούν έως και 38 ταυτόχρονους καλούντες.

Για τις υπόλοιπες θέσεις εργασίας οι συσκευές συστήματος COMfortel 2600, 2600 IP και 3600 είναι οι πλέον κατάλληλες, λόγω της δυνατότητας επέκτασείς τους με πλήκτρα επέκτασης. Ή διαφορετικά καθίστε αναπαυτικά στο PC σας και αξιοποιήστε τη λύση CTI με π.χ. το Auerswald PBX Call Assist ή το ESTOS ProCall , για απλή διαχείριση κλήσεων με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Call Center

Η εύκολη προσβασιμότητα των εργαζομένων σε ένα κέντρο εξυπηρέτησης προσδίδει πόντους. Με τη βοήθεια του διεπιλογικού προμηνύματος, οι πελάτες συνδέονται απευθείας με κάποιον συνεργάτη. Η έξυπνη δρομολόγηση κλήσεων, με διάφορες παραλλαγές για ομάδες, εξασφαλίζουν βέλτιστη προσβασιμότητα ισάξια απόδοση κλήσεων στους εργαζόμενους.

Απόλυτη παραγωγικότητα: 8.500 κλήσεις ανά ώρα είναι δυνατόν να εξυπηρετηθούν. Οι συσκευές συστήματος COMfortel και τα κεφαλόφωνα COMfortel-Headsets κάνουν πιο άνετη την εργασία σας Το ενσωματωμένο LAN-TAPI συνδέει το COMmander 6000 με σχεδόν κάθε λύση CTI.

Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια

Για να κάνετε check in ή ckeck out στους φιλοξενούμενούς σας από τη συσκευή της reception, δεν χρειάζεστε πια υπολογιστή. Για την εκτύπωση του λογαριασμού των τηλεφωνημάτων τους, με ανάλυση κλήσεων απαιτείται απλά και μόνο ένας εκτυπωτής σε απευθείας σύνδεση με το τηλεφωνικό κέντρο. Το πολυδιάστατο COMmander 6000 δε σταματάει όμως εδώ τις ευκολίες στη χρήση. Μπορεί να ρυθμιστεί να πραγματοποιήσει μια κλήση αφύπνισης στους πελάτες σας και εξυπηρετεί και το θυροτηλέφωνο στην κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου σας. Μια προτεινόμενη οικονομική τηλεφωνική συσκευή δωματίου προτείνεται η COMfortel 600.

Νοσοκομεία και οίκοι ευγηρίας

Στα μέρη που το νοσηλευτικό προσωπικό πρέπει άμεσα και σε οποιοδήποτε σημείο να είναι προσβάσιμο από τηλεφώνου, εκεί ακριβώς το COMfortel IP-DECT αποδεικνύει τα πλαονεκτήματά του σε σχέση με τα συστήματα paging. Ακόμη και η εξυπηρέτηση των ασθενών ή των φιλοξενούμενων με ένα τηλέφωνο δεν αποτελεί πρόβλημα. Με ατομικά δικαιώματα κλήσεων μπορούν να κλειδωθούν συγκεκριμένοι προορισμοί ή τύπο κλήσεων και να δοθούν δικαιώματα κλήσεων προς συγκεκριμένους αριθμούς.

7 ακόμη προϊόντα στην ίδια κατηγορία: