Τηλεπικοινωνίες για Ελεύθερους Επαγγελματίες

Οι άριστες τηλεπικοινωνίες είναι η καρδιά κάθε επιτυχημένης εταιρίας παροχής υπηρεσιών, ιατρείου και γραφείου.

Με τη γκάμα προϊόντων μας, το εξειδικευμένο προσωπικό σας είναι προσβάσιμο σε πελάτες και συνεργάτες και μπορούν να εργαστούν ως μέρος μιας τοπική, παγκόσμιας ή κατακερματισμένης ομάδας, ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους.

Mitel%20Construction%201.jpeg

Αποκτήστε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Οι λύσεις μας βοηθούν τους ελεύθερους επαγγελματίες να αποκτήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με λύσεις για τους εργαζόμενους εν κινήσει, λύσεις συνεργατικότητας και δυνατότητες συνέχειας της επιχείρησης.

  • - Βελτιώστε τις σχέσεις πελατών. Η κινητικότητα και η συνεργασία παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες και απαντήσεις σε πελάτες ανεξάρτητα από την τοποθεσία, τη γεωγραφία ή τη ζώνη ώρας.
  • - Προσέλκυση και διατήρηση υπαλλήλων-κλειδιών. Υποστηρίξτε τον αυξανόμενο αριθμό εργαζομένων που φέρνουν τη δική τους συσκευή (BYOD), τηλεργαζόμενους και άλλους ταλαντούχους υπαλλήλους που αναζητούν εναλλακτικές συνθήκες εργασίας.
  • - Αποκτήστε πρόσβαση σε δεδομένα του πελάτη. Ενσωμάτωση με τα συστήματα τιμολόγησης και διαχείρισης επιχειρησιακής πρακτικής
  • - Προστασία της επένδυσης. Μεταβείτε ανάμεσα σε λύσεις “σημείο προς σημείο”, ιδιωτικό και δημόσιο cloud, χωρίς να πρέπει να κάνετε μεγάλη επένδυση από την αρχή στην τηλεπικοινωνιακή σας λύση.