Τηλεπικοινωνιακές Λύσεις για Δημόσιες Υπηρεσίες

Με τις τηλεπικοινωνιακές μας λύσεις, οι δημόσιες υπηρεσίες και οι οργανισμοί μπορούν να αντιμετωπίσουν τις πρκλήσεις, μειώνοντας την πολυπλοκότητα της επικοινωνίας, ενσωματώνοντας διαφορετικές εφαρμογές και συνδέοντας τις υπηρεσίες επικοινωνίας απευθείας με τις επιχειρηματικές διαδικασίες.

Το σημερινό οικονομικό κλίμα προκαλεί τις κεντρικές και τοπικές κυβερνήσεις παγκοσμίως να παράσχουν βασικά μέτρα λιτότητας που μειώνουν τα επίπεδα δημόσιου χρέους, προσδιορίζουν την εξοικονόμηση κόστους, εφαρμόζουν την αποδοτικότητα του προσωπικού και αυξάνουν την παραγωγικότητα - διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι τα δεδομένα και οι πληροφορίες πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις ιδιωτικότητας και προστασίας.

Communications-and-Collaboration_640x360

Μείωση λειτουργικών εξόδων.

Σημαντική μείωση των λειτουργικών εξόδων μέσω της δυνατότητας ανάπτυξης και υλοποίησης του call center σας και εφαρμογών ως Virtual Appliances μέσα σε ένα περιβάλλον VMware.

Βελτίωση υπηρεσιών.

Βελτιώστε την υπηρεσία σας στους πολίτες μέσω μιας σημαντικής μείωσης των χαμένων κλήσεων, ενσωματώνοντας τον προηγμένο χειρισμό κλήσεων και τη δρομολόγηση.

Εύκολη διαχείριση τηλεπικοινωνιών.

Ανάπτυξη λύσεων επικοινωνίας που είναι εύκολο να υιοθετηθούν, να ενσωματωθούν, να διαχειριστούν και να χρησιμοποιηθούν.

Βελτίωση αλληλεπίδρασης.

Ηχητικές, διαδικτυακές και βίντεο διασκέψεις, παράλληλα με εφαρμογές συνεργατικότητας διευκολύνουν την αλληλεπίδραση και την επικοινωνία μεταξύ του προσωπικού.

Απελευθερώστε το προσωπικό να είναι παραγωγικό παντού.

Οι λύσεις για το προσωπικό εν κινήσει τους παρέχουν με μια εμπειρία όπως και στο γραφείο οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.

Συνειδητοποιήστε την εξοικονόμηση κόστους.

Ενσωματώστε τις επικοινωνίες σε υπάρχουσες υποδομές, μεταβείτε σε τεχνολογία ΙΡ με ρυθμό που ταιριάζει στις ανάγκες σας και μειώστε τα επιχειρησιακά και ταξιδιωτικά σας έξοδα.