Ένα νέο αστέρι γεννιέται διεθνώς!

Ένα νέο αστέρι γεννιέται διεθνώς!

Η πρώτη Ιανουαρίου 2018 δεν είναι μόνο η πρώτη μέρα του χρόνου, αλλά θα είναι και η ημέρα γέννησης ενός νέου αστεριού διεθνώς: της FONtevo!

Η FONtevo είναι το νέο διεθνές όνομα της εταιρίας Auerswald, που θα παρουσιαστεί σε διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα, προσφέροντας VoIP τηλεφωνικά κέντρα, υψηλής ποιότητας SIP τηλεφωνικές συσκευές και πρωτοποριακά συστήματα θυροτηλεφώνων.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η FONtevo;

- Εξαιρετικός σχεδιασμός και πρωτοποριακή γκάμα προϊόντων
- Εξειδικευμένες λύσεις για διαφορετικούς τύπους τηλεπικοινωνιακών αναγκών
- Η FONtevo παραδίδει προϊόντα υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα στη Γερμανία από την Auerswald
- Λόγω ακριβώς της υψηλής ποιότητας, η FONtevo μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη εγγύηση
- Φιλική προς το περιβάλλον: ενεργειακή απόδοση, χωρίς υλικά που μολύνουν το περιβάλλον, καθώς και αυξημένη διάρκεια ζωής των προϊόντων, στοιχεία που έχουν αποδώσει στα προϊόντα την οικολογική ταμπέλα “Blue Angel”
- Μακροπρόθεσμη ευελιξία: δωρεάν αναβαθμίσεις και πλακέτες επέκτασης έτοιμες για χρήση, για εύκολη αναβάθμιση και επέκταση, καθώς επίσης άδειες χρήσης για επιπλέον λειτουργίες

Ποια είναι η Auerswald;

Η Auerswald GmbH & Co. KG εδρεύει στη Γερμανία. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση μεσαίου μεγέθους που ιδρύθηκε το 1960 από τον Gerhard Auerswald και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές IP προϊόντων και συστημάτων τηλεπικοινωνιών. Ο Gerhard Auerswald και ο γιος του Christian Auerswald διαχειρίζονται την εταιρεία με τους 150 εργαζόμενους στο Cremlingen και το Βερολίνο. Η Auerswald αντιπροσωπεύει την ποιότητα, την καινοτομία και τη μακροβιότητα των προϊόντων της, που αποδεικνύεται από πολλά βραβεία σε διάφορες κατηγορίες.

Τι κάνει την εταιρία τόσο επιτυχημένη; Είναι το κίνητρο κάθε εργαζομένου στην εταιρεία για ό,τι κάνει. Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί, παράγεται και ακόμη και συσκευάζεται με ποιότητα και αγάπη σε αυτή την μικρή πόλη και μετά πηγαίνει στον μεγάλο κόσμο. “Είμαστε μια μεσαίου μεγέθους εταιρία και κατανοούμε τις ανάγκες άλλων επιχειρήσεων σαν εμάς. Ακόμη και αν αγοράσετε ένα απλό προϊόν, η αντιμετώπιση είναι πάντα εξατομικευμένη.” ,λέει ο Christian Auerswald.

Λόγω της επιτυχίας τους στη Γερμανία με ένα δίκτυο πωλήσεων 16.000 Γερμανών μεταπωλητών, η εταιρία αποφάσισε να ενδυναμώσει τη διεθνής της παρουσία, δημιουργώντας μια νέα ονομασία: FONtevo. Στο μέλλον μπορούμε να περιμένουμε να δούμε εξαιρετικές καινοτομίες στον τομέα της IP τηλεφωνίας.

Η FONtevo έχει την ιστοσελίδα της στη διεύθυνση www.fontevo.com και για την Ελλάδα, η LTcom είναι αυτή που θα φέρει τις «έξυπνες τηλεπικοινωνίες» της FONtevo στη χώρα μας, ώστε να πετύχουμε περισσότερα από το 2018.