Τηλεφωνικά κέντρα για μικρές επιχειρήσεις

Τροφοδοτήστε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας

Μικρά τηλεφωνικά κέντρα και τηλεπικοινωνιακές λύσεις

Οι σύγχρονες επιχειρησιακές τηλεπικοινωνίες απαιτούν ένα σύνολο εργαλείων, συμπεριλαμβανομένων σταθερών και κινητών τηλεφώνων, email, instant messaging, αυτόματο τηλεφωνητή, πληροφορίες παρουσίας και conference με ήχο, video ή και μέσω web. Συνδυάστε όλα αυτά τα εργαλεία μαζί σε ένα ενοποιημένο σύστημα που θα σας παρέχει αδιάλειπτη επικοινωνία παντού, κάθε στιγμή και με κάθε συσκευή.

3600ip.jpg

ip_Devices.jpg

Επαγγελματικές συσκευές και αξεσουάρ

Αποκτήστε τις τηλεφωνικές συσκευές, τα συστήματα conference και τα περιφερειακά που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το τηλεφωνικό σας κέντρο. Στην γκάμα των προϊόντων διατίθενται από οικονoμικές, εισαγωγικού τύπου τηλεφωνικές συσκευές, έως και εξελιγμένα διευθυντικά τηλέφωνα με ασύρματα ακουστικά και δυνατότητες ενοποιήσης με εφαρμογές κινητών τηλεφώνων.

Διασύνδεση με αυτοματισμούς γραφείων και σπιτιών

Όλοι μιλάνε σήμερα για το "έξυπνο" γραφείο και το "έξυπνο" σπίτι. Ενσύρματα και ασύρματα συστήματα με διάφορα πρωτόκολλα, ΚΝΧ, Z-Wave, ZigBee και άλλα πολλά. Διαφορετικά συστήματα, με διαφορετικές νοοτροπίες στη λειτουργία, με έναν όμως δυνατό κοινό παρονομαστή, το τηλεφωνικό σας κέντρο! Διαχειριστείτε τις λειτουργίες του γραφείου σας ή του σπιτιού σας με το πάτημα ενός πλήκτρου από τη συσκευή σας, απαντήστε την κλήση του θυροτηλεφώνου από την VoIP τηλεφωνική σας συσκευή, βλέποντας ταυτόχρονα ποιος είναι ο επισκέπτης και πολλά άλλα καθημερινά και αναγκαία.

smarthome.jpg