Cloud-Fueled-Efficiency-image.png

Mitel Networks

Η Mitel είναι παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των επιχειρηματικών τηλεπικοινωνιών, τροφοδοτώντας πάνω από δύο δισεκατομμύρια επαγγελματικών συνδέσεων, η Mitel βοηθάει τις επιχειρήσεις και τους παρόχους τηλεπικοινωνιών να συνδέονται μεταξύ τους, να συνεργάζονται και να παρέχουν καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες τους. Οι ειδικοί της Mitel στον τομέ της καινοτομίας και επικοινωνίας, υποστηρίζουν περισσότερους από 60 εκατομμύρια επιχειρηματικούς χρήστες σε περισσότερες από 100 χώρες. Με περισσότερους από 2.500 συνεργάτες και τοπικά γραφεία ανά την υφήλιο, η Mitel έχει παγκόσμια εμβέλεια, αλλά επίσης και τοπική επαφή.

Η γκάμα λύσεων της Mitel υποστηρίζει την ελεύθερη ροή των επικοινωνιών, ανεξάρτητα από την τοποθεσία, την υποδομή, τη λειτουργία ή τη συσκευή. Με την ευρεία γκάμα προϊόντων της, η Mitel μπορεί να καλύψει επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και με κάθε ειδική ανάγκη και εφαρμογή. Ξενοδοχειακές εφαρμογές, Unified Communications, Contact Centers και άλλες εξειδικευμένες εφαρμογές, είναι μερικές από αυτές στις οποίες η Mitel αναδεικνύεται ηγέτης της αγοράς.

Η LTcom αποτελεί Exclusive Partner της Mitel και διαθέτει στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα της, διαθέτοντας τεράστια εγκατεστημένη βάση.

Auerswald GmbH & Co. KG

Η Auerswald είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος κατασκευαστής στη Γερμανία τηλεφωνικών κέντρων για μικρές, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σύμφωνα με ανεξάρτητη έρευνα που πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Ιδρύθηκε το 1960 και από τότε σχεδιάζει και παράγει τα προϊόντα της στη Γερμανία.

Η ποιότητα κατασκευής, η δυνατότητα των προϊόντων να αναβαθμίζονται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, η υποστήριξη και η προσιτή τιμή, αποτελούσαν πάντοτε τις βασικές αρχές για την Auerswald.

Στηρίζοντας πλήρως τους συνεργάτες της και τις αγορές στις οποίες απευθύνονται, διαθέτει τα προϊόντα της αποκλειστικά μέσω εξειδικευμένων συνεργατών, πραγματοποιώντας σε τακτικά διαστήματα εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις.

Τα τηλεφωνικά της κέντρα και οι τηλεφωνικές συσκευές, ξεπερνούν την τυπική έννοια των όρων, προσφέροντας πρωτοποριακές δυνατότητες και περιλαμβάνοντας λειτουργίες οι οποίες είναι διαθέσιμες μόνο σε πολύ μεγαλύτερα και επομένως πολύ ακριβότερα συστήματα.

Από την 1η Ιανουαρίου 2018, η Auerswald δημιουργεί μια νέα ονομασία για τα προϊόντα που προορίζονται για εξαγωγές εκτός Γερμανίας. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα όνομα εύκολο στη χρήση, συνώνυμο των καινοτόμων λύσεων τηλεπικοινωνιών.

FONtevo_Logo_bl-or_CC_byAU.jpg
miteam-image.png

Alphatech Technologies s.r.o.

Με έδρα την Πράγα, στην Τσέχικη Δημοκρατία, η Alphatech Technologies s.r.o. είναι κατασκευαστής και παραγωγός τηλεπικοινωνιακών προϊόντων.
Η γκάμα των προϊόντων τους περιλαμβάνει 3 κύριες οικογένειες προϊόντων:

  • - Συστήματα ενδοεπικοινωνίας εικόνας και ήχου – αναλογικά θυροτηλέφωνα, θυροτηλέφωνα GSM, SIP βιντεοθυροτηλέφωνα
  • - Συστήματα ενδοεπικοινωνίας ανάγκης για ανελκυστήρες – αναλογικά και GSM
  • - GSM gateways - GSM και UMTS gateways με αναλογική, ISDN και SIP σύνδεση

Η Alphatech Technologies s.r.o. είναι γνωστή για τα OEM έργα της με πολλούς κατασκευαστές θυροτηλεφώνων.

Οι μηχανικοί της Alphatech Technologies έχουν πάνω από 15 χρόνια τεχνογνωσίας στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Ως εκ τούτου, η κύρια φιλοσοφία τους που αντιπροσωπεύεται από το σύνθημα "Ας κάνουμε την επικοινωνία απλούστερη, πιο άνετη και αποτελεσματική" είναι ένας ρεαλιστικός και εφικτός στόχος στον οποίο εργάζονται συνεχώς.

Στόχος τους είναι να προσφέρουν αξιόπιστες, υψηλής ποιότητας, αποδεδειγμένες και προσιτές τηλεπικοινωνιακές λύσεις. Λύσεις που μειώνουν το λειτουργικό κόστος, βελτιώνουν την επικοινωνία τόσο με τους πελάτες όσο και με τους συναδέλφους στην εταιρεία σας.

Η LTcom αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα προϊόντα της Alphatech με μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία 5 χρόνια.


Sony Mobile Communications Inc.

H Sony Mobile Communications, πρωτοπόρος στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας, έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο εξουσιοδοτημένων κέντρων service σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η LTcom διαθέτει το πρώτο εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών της Sony Mobile Communications στη Β. Ελλάδα που λειτουργεί από το 1995 και ακόμα και σήμερα αποτελεί το μοναδικό αποκλειστικό service center για κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ της Sony Mobile Communications.

Το τεχνικό τμήμα του Sony Mobile service center, διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και όργανα μέτρησης, ώστε η επισκευή του κινητού σας τηλεφώνου να είναι όπως ακριβώς προβλέπεται από τα τεχνικά εγχειρίδια της Sony Mobile Communications. Οι τεχνικοί εκπαιδεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στα καινούρια μοντέλα της εταιρίας, ενώ επίσης ενημερώνονται και μέσω των τεχνικών ενημερώσεων που αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τη Sony Mobile Communications.

7.jpg