Σχετικά με την LTcom

Η εταιρία μας

Η LTcom ιδρύθηκε το 1994 και δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών , ενώ ειδικεύεται σε συστήματα ενοποιημένων ψηφιακών δικτύων φωνής και δεδομένων ως αντιπρόσωπος και διανομέας κορυφαίων ξένων κατασκευαστικών οίκων.

Η έδρα μας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και τα προϊόντα μας διατίθενται σε όλη την Ελλάδα , μέσω ενός εξειδικευμένου και κατάλληλα εκπαιδευμένου δικτύου πωλήσεων.

Η LTcom απασχολεί συνολικά 28 εξειδικευμένους εργαζόμενους στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, έχοντας ως έδρα ένα χώρο 2 ορόφων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Καλύπτει όλο το φάσμα των τηλεπικοινωνιακών αναγκών κάθε μεγέθους επιχείρησης, από το σχεδιασμό της τηλεπικοινωνιακής λύσης, μέχρι την υλοποίησή της και μετά την πώληση υποστήριξή της.

Βασικότερός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας δοκιμασμένα τηλεπικοινωνιακά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αξιόπιστες υπηρεσίες υποστήριξης.Επιπλέον στους στόχους μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η προσφορά τελευταίας τεχνολογίας τηλεπικοινωνιακών λύσεων με κριτήρια την υψηλή ποιότητα και λειτουργικότητά τους, την εύκολη αναβάθμισή και επέκτασή τους με την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών και προτύπων που βρίσκονται σε εξέλιξη .

Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει:

  • Ιδιωτικές εταιρίες κάθε μεγέθους
  • Τηλεπικοινωνιακούς παρόχους
  • Βιομηχανίες
  • Ξενοδοχεία και κλινικές
  • Αλυσίδες λιανικού εμπορίου
  • Οργανισμούς του δημοσίου
  • Κλάδους του στρατού και σωμάτων ασφαλείας
  • ...και άλλα

19085_BM-TRADA_C-Mark_SystemCert_ISO-9001_RGB.pngLTCOM - LOUKOVITOU B- TARAMONLIS G- OE QKEIMENO.jpg

Γιατί την LTcom;

cms-img

Γιατί διαθέτουμε εμπειρία πάνω από 20 χρόνια

Η LTcom ασχολείται αποκλειστικά με τηλεπικοινωνιακά προϊόντα για επιχειρήσεις κάθε κατηγορίας. Η πολύχρονη πείρα μας στον τομέα αυτό, μας καθιστά ηγέτη της αγοράς.

Γιατί αντιπροσωπεύουμε τους κορυφαίους κατασκευαστές

Η Mitel είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης. Τροφοδοτώντας περισσότερες από 2 δισεκατομμύρια συνδέσεις κάθε μέρα, η Mitel βοηθάει τις επιχειρήσεις να συνδέονται, να συνεργάζονται μεταξύ τους και να φροντίζουν τους πελάτες τους. Με περισσότερους από 2.500 συνεργάτες και τοπικά γραφεία ανά την υφήλιο, η Mitel έχει παγκόσμια εμβέλεια, αλλά επίσης και τοπική επαφή.

Η Auerswald ηγείται της Γερμανικής και Ελληνικής αγοράς στον τομέα των μικρών και μεσαίων τηλεφωνικών κέντρων και VoIP τηλεφωνικών συσκευών. Για πολλά χρόνια, η Auerswald ψηφίζεται σε ανεξάρτητη έρευνα ως νούμερο 1 κατασκευαστής τηλεπικοινωνιακού υλικού στη Γερμανία, στην κατηγορία της. Από την 1η Ιανουαρίου 2018, η Auerswald παράγει τα προϊόντα της που προορίζονται για εξαγωγή με την επωνυμία FONtevo.

Η LTcom αποτελεί άμεσο συνεργάτη των κατασκευαστών τηλεφωνικών κέντρων και τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού που εισάγει. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε απευθείας επικοινωνία σε επίπεδο υποστήριξης με τους κατασκευαστές των προϊόντων, είτε σε επίπεδο υποστήριξης, είτε για το σχεδιασμό νέων προϊόντων που θα ταιριάζουν στις ανάγκες της αγοράς μας.

Γιατί διαθέτουμε τη μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση

Η LTcom στα περισσότερα από 20 χρόνια λειτουργίας της έχει διαθέσει και υποστηρίζει μερικές δεκάδες χιλιάδες τηλεφωνικών κέντρων, όλων των κατηγοριών, στην Ελληνική αγορά. Η εμπειρία που αποκτάται από αυτή την καθημερινή επικοινωνία με πελάτες κάθε κατηγορίας και μεγέθους είναι ανεκτίμητη και έχει θετικό αντίκτυπο στο επίπεδο υποστήριξης που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Πολιτική ποιότητας

Πολιτική απορρήτου

mitel_silver.jpg
Premium_Partner_10cm_RGB.PNG

Είπαν για εμάς

Η LTcom είναι ο τηλεπικοινωνιακός μας συνεργάτης για τα τελευταία είκοσι χρόνια, από την ίδρυση της Παρευξείνιας Τράπεζας Εμπορίου και Ανάπτυξης.

Την εποχή εκείνη, τους ζητήσαμε να αναλύσουν τις ανάγκες μας και να μας παρέχουν ένα σύστημα το οποίο θα μπορούσε να επεκταθεί και αναβαθμιστεί εύκολα. Ήταν ευχαρίστησή μας να δούμε ότι το αρχικό σύστημα λειτούργησε για περισσότερα από δώδεκα χρόνια χωρίς προβλήματα.

Το 2015, αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε το παλιό μας τηλεφωνικό κέντρο με ένα νέο, πλήρως VoIP.

Η LTcom έκανε εξαιρετική δουλειά στο σχεδιασμό, προτείνοντας την υλοποίηση ενός συστήματος που υποστηρίζει υψηλή διαθεσιμότητα, αδιάλειπτη λειτουργία 99,999%, εκμεταλλεύεται νέες τεχνολογίες και χρησιμοποιεί υποδομές που υιοθετούμε, όπως το virtualization. Δεν αντιμετωπίσαμε καμιά διακοπή κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης και η LTcom έκανε όλη τη διαδικασία απλή για εμάς, από την αρχή ως το τέλος της.

Ο Οργανισμός μας έχει επίσης συμβόλαιο υποστήριξης με την LTcom, καθώς η υπηρεσία τηλεφωνίας είναι κριτικής σημασίας για τον Οργανισμό μας. Μας υποστηρίζουν πάντα έγκαιρα, με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο.

Κωστής Ζευγαρίδης - Black Sea Trade & Development Bank - Director of Administrative services

Οι τηλεπικοινωνίες για την εταιρία μας αποτελούν το κύριο μέσο λειτουργίας και προώθησης των προϊόντων μας. Η συνεργασία επομένως με μια εταιρία τηλεπικοινωνιών με εμπειρία και συνέχεια στο χώρο, αποτελούσε πρωταρχικό στόχο και θεμελιώδη λίθο στην επιτυχία μας. Η LTcom, ως τηλεπικοινωνιακός μας συνεργάτης και προμηθευτής του εξοπλισμού λειτουργίας μας, απέδειξε τις δυνατότητές της με την ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει και την πλήρη τεχνογνωσία, στο να μας προσφέρει συνεχώς τις κατάλληλες λύσεις ώστε να βελτιώνουμε το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας και να συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη της εταιρίας μας.

Κωνσταντίνος Τζιώτζιος - Diamant Α.Ε.