FONtevo COMpact 3000 ISDN

16887

Νέο προϊόν

VoIP τηλεφωνικό κέντρο για μικρές επιχειρήσεις και οικίες

Η σειρά COMpact 3000 αποδεικνύει πόσο ευέλικτα και ισχυρά μπορούν να είναι τα μικρά τηλεφωνικά κέντρα. Προσφέρουν λειτουργίες, που κάποιος θα θεωρούσε ότι θα μπορούσε να βρει μόνο σε μεγαλύτερα συστήματα, και μπορούν να επεκταθούν εύκολα, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

More details

κοινή χρήση

Υποδοχές επεκτάσεων 1
Εξωτερικές θύρες S0 1 - 2
Εξωτερικά κανάλια VoIP 0 - 2
VoIP codecs εξωτερικών γραμμών G.711, G.726, iLBC
Εσωτερικές Θύρες S0/Up0 0 - 1
VoIP εσωτερικά έως 8
Αναλογικά εσωτερικά 4 - 6
Εσωτερικά κανάλια VoIP 0 - 2
VoIP codecs εσωτερικών γραμμών G.722 (wideband), G.711, G.726, iLBC
Θυρίδες αυτόματου τηλεφωνητή 6
Κανάλια αυτόματου τηλεφωνητή 1
Θυρίδες fax 6
Κανάλια fax 1
Τάση λειτουργίας 230 V ± 10 %, 50 Hz
Κατανάλωση ελαχ. 2,4 W, μεγ. 15 W
Διαστάσεις (Π x Υ x Β) 240 χιλ. x 240 χιλ. x 58,4 χιλ.
Βάρος (χωρίς πλακέτες επέκτασης) περ. 840 γρ. μαζί με το τροφοδοτικό

Δύο συσκευές για ένα σκοπό:
Μοντέρνες τηλεπικοινωνίες για όλους

Η πρακτικότητα εμφανίζεται στην καθημερινή χρήση
Ακόμα και στη βασική διαμόρφωση, οι δύο παραλλαγές του COMpact 3000, προσφέρουν ότι χρειάζεται για να λειτουργήσει ένα γραφείο στο σπίτι, μια μικρή επιχείρηση, ή μια ιδιωτική κατοικία καλύτερα. Με τέσσερα αναλογικά εσωτερικά, έναν εσωτερικό τηλεφωνικό κατάλογο 400 εγγραφών και τον κεντρικό αυτόματο τηλεφωνητή με τον Fax server, τα οποία σας ενημερώνουν αυτόματα με email, RSS-Feed και τηλεφωνικό κλήση για νέα εισερχόμενα φωνητικά μηνύματα ή fax, είναι τεχνικά πολύ μπροστά. Ακόμα και αποστολή fax από υπολογιστή Windows υποστηρίζεται. Ειδικά η ενσωματωμένη λειτουργία CTI, με την οποία μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε απευθείας από το Microsoft® Outlook τον αριθμό του πελάτη, συνεργάτη ή φίλου σας, οι δυνατότητες σύνδεσης USB εκτυπωτή, κάρτας SD ή αποθηκευτικού μέσου USB και η θύρα LAN που διαθέτει για σύνδεση στο υπάρχον δίκτυο, υπάρχουν στο COMpact 3000 για τη μέγιστη δική σας άνεση. Ξεκινώντας ακόμα από την εγκατάσταση, η οποία είναι ιδαίτερη απλή. Ξεκάθαρα τοποθετημένες, εύκολα προσβάσιμες θύρες σύνδεσης, επιτρέπουν μια γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Plug & Phone. Όλες οι υπόλοιπες, ξεχωριστές λειτουργίες μπορούν να προγραμματιστούν πολύ εύκολα μέσω του σύγχρονου και εύχρηστου Web-interface με τη χρήση ενός κοινού web browser.

Ιδανικό για την οικογένεια και την καριέρα σας
Πώς διαφοροποιείτε τις κλήσεις από την οικογένειά σας, από αυτές από φίλους ή από επαγγελματικούς συνεργάτες; Και πώς υπολογίζετε το κόστος στις προσωπικές από τις επαγγελματικές σας κλήσεις; Το γεγονός ότι εργάζεστε από το σπίτι, δε πρέπει να σημαίνει ότι οι επαγγελματικές σας κλήσεις πρέπει να γίνονται με δυσκολία, ή ότι οι προσωπικές σας κλήσεις να σας αποσπούν την προσοχή. Με ένα COMpact 3000 διαχωρίζεται σαφώς η
επαγγελματική από την προσωπική τηλεφωνία. Ο κεντρικός αυτόματος τηλεφωνητής και ο fax server που διατίθεται για την εργασία σας, αλλά και για κάθε μέλος της οικογένειάς σας, με ατομική θυρίδα φωνητικού ταχυδρομείου και fax. Αυτό σημαίνει επομένως προσωπικός αυτόματος τηλεφωνητής για κάθε συνδρομητή. Και έτσι μπορείτε να καταλάβετε αμέσως αν μια κλήση είναι προσωπικής ή επαγγελματικής φύσης, ενώ μπορείτε επίσης να αναθέσετε διαφορετικούς ήχους κλήσης και για την οικογένειά σας, με την οποία φυσικά θα επικοινωνείτε χωρίς κόστος. Συνηθήστε την έυκολη σαν παιχνίδι λειτουργία

Προσαρμοσμένο στους ελεύθερους επαγγελματίες
Ειδικά για μικρές επιχειρήσεις, ασφαλιστικά ή λογιστικά γραφεία, η ευελιξία είναι το Α και το Ω, και εδώ είναι που το COMpact 3000 προσφέρει πολύτιμη υποστήριξη. Έτσι με το συνδυασμό ενσύρματων και ασύρματων τηλεφωνικών συσκευών συστήματος εξασφαλίζει μέγιστη δυνατότητα κίνησης ακόμα και μακριά από τη θέση εργασίας σας. Ο κεντρικός αυτόματος τηλεφωνητής και ο fax server διαθέτει όχι μόνο για εσάς, αλλά και για κάθε εργαζόμενο μια προσωπική θυρίδα αυτόματου τηλεφωνητή και fax. Χάρη στη λειτουργία Διευθυντή-Γραμματέα οι κλήσεις κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης προς τον διευθυντή, προωθούνται απλά προς τη γραμματεία, από όπου μπορούν να μεταβιβαστούν σε εσάς όταν επιθυμείτε.
Με τη διασύνδεση TAPI που διατίθεται μεταξύ του τηλεφωνικού κέντρου και μιας εσωτερικής βάσης δεδομένων στην επιχείρησή σας, μπορείτε να βλέπετε άμεσα στην οθόνη του υπολογιστή σας ποιος σας καλεί. Επίσης με την εφαρμογή για Smartphone PBX Control (δείτε αριστερά) μπορείτε και όταν είστε καθ‘ οδόν να λάβετε τα μηνύματα του τηλεφωνητή και fax, και να έχετε τον έλεγχο σηματνικών πληροφοριών και λειτουργιών του τηλεφωνικού σας κέντρου.

7 ακόμη προϊόντα στην ίδια κατηγορία: